Where Should i go for GIAC ?

Performance and tuning enhancements for your VW
Benthefrench
Forum Member
Posts: 83
Joined: Wed Feb 20, 2008 6:18 pm
Location: 1992
Contact:

Where Should i go for GIAC ?

Postby Benthefrench » Thu May 08, 2008 3:38 am

Hello,

Im looking to get my car chipped, i'm gonna go with GIAC !

I live around Sactown i wonder if any of you know a place where i can get it done.

I found a couple place online where they'll do it for $250 but i have to send my unit in, and i didn't look how to take this guy out of my mk4

Thx a lot

-BeNnN
Frenchy can drive !

hiphopn
Forum Member
Posts: 105
Joined: Tue Aug 02, 2005 7:58 am
Location: 1997
Contact:

Postby hiphopn » Thu May 08, 2008 5:54 am

Benthefrench wrote:Hello,

Im looking to get my car chipped, i choose the GIAC on !

I live around Sactown i wonder if any of you know a place to get it done.

I found a couple place online where the ll do it for $250 but i have ti send my unit in, and i didn't look how to take this guy out of my mk4

Thx a lot

-BeNnN

and i tought i woke up early.
and your post doesn't really make alot of sence. do you have a giac chip? "i choose the GIAC on!" :eyes:

diz_gti
Forum Member
Posts: 2809
Joined: Sat May 27, 2006 11:39 pm
Location: 1996
Contact:

Postby diz_gti » Thu May 08, 2008 6:09 am

:huh:
www.badubs.com

Benthefrench
Forum Member
Posts: 83
Joined: Wed Feb 20, 2008 6:18 pm
Location: 1992
Contact:

Postby Benthefrench » Thu May 08, 2008 9:20 am

hiphopn wrote:and i tought i woke up early.
and your post doesn't really make alot of sence. do you have a giac chip? "i choose the GIAC on!" :eyes:


Sorry its was early haha

i corrected the non-sense in my post
Frenchy can drive !

Benthefrench
Forum Member
Posts: 83
Joined: Wed Feb 20, 2008 6:18 pm
Location: 1992
Contact:

Postby Benthefrench » Thu May 08, 2008 9:20 am

Sureguy wrote:DSR in San Jose

NM sactown :(


NM ???
Frenchy can drive !

hiphopn
Forum Member
Posts: 105
Joined: Tue Aug 02, 2005 7:58 am
Location: 1997
Contact:

Postby hiphopn » Thu May 08, 2008 5:40 pm

dj_dub wrote:don't waste your time with DSR anyways...I will forever talk crap about that place! LOL

my friends and I have all had first hand experience on how that place can really 'Dick' you! ...pun intended! haha :p :wiggle:
whoa i dont even wanna hear abou that story. :aww:

Benthefrench
Forum Member
Posts: 83
Joined: Wed Feb 20, 2008 6:18 pm
Location: 1992
Contact:

Postby Benthefrench » Fri May 09, 2008 4:24 am

So i guess i got to send it to some place online...

anybody knows how remove the unit on a 2.slow ?
Frenchy can drive !

Turtle-Dude
Posts: 2997
Joined: Thu May 15, 2003 12:00 pm
Location: Sacramento
Contact:

Postby Turtle-Dude » Fri May 09, 2008 7:30 am

Let's talk about this Bennn...why did you decide to go with GIAC?
Aren't there other reputable companies who make a flash loadable calibration for the 2.slow?
Turtle

Thanks to:
Techtonics Tuning

Check out:
United States Naval Sea Cadet Corps

aggiepm wrote:What is Quaife? isn't that a vaginal fart?

diz_gti
Forum Member
Posts: 2809
Joined: Sat May 27, 2006 11:39 pm
Location: 1996
Contact:

Postby diz_gti » Fri May 09, 2008 7:32 am

autotech :thumb:
techtonic :thumb:
neuspeed :thumb:
www.badubs.com

hiphopn
Forum Member
Posts: 105
Joined: Tue Aug 02, 2005 7:58 am
Location: 1997
Contact:

Postby hiphopn » Fri May 09, 2008 7:38 am

250 is cheap dude. my c2 chip cost 350 plus shipping and duies and...

diz_gti
Forum Member
Posts: 2809
Joined: Sat May 27, 2006 11:39 pm
Location: 1996
Contact:

Postby diz_gti » Fri May 09, 2008 7:42 am

i dont think C2 makes chips for the any 2.0. i looked at the website
www.badubs.com

Benthefrench
Forum Member
Posts: 83
Joined: Wed Feb 20, 2008 6:18 pm
Location: 1992
Contact:

Postby Benthefrench » Fri May 09, 2008 7:52 am

those 2 websites are asking 250 to do it :

http://www.tyrolsport.com/index.php?p=catalog&parent=254&pg=1

http://www.kompressorkanada.ca/pages/vw/giac-20vw.htm

what are my other options ?

Im just doing some stuff on my car not looking for power 2.slow are pricey to make them go fast loool and it my everyday driver.

Im doing CAI, Chip, exhaust, Suspensions, wheels and some cosmetic things like valances mabye euro bumers.

ill keep the preformance part for my rabbit...
Frenchy can drive !

SkunkWerks
Forum Member
Posts: 703
Joined: Thu Dec 18, 2003 8:45 pm
Location: 1998

Postby SkunkWerks » Fri May 09, 2008 7:52 pm

dj_dub wrote:don't waste your time with DSR anyways...I will forever talk crap about that place! LOL

my friends and I have all had first hand experience on how that place can really 'Dick' you! ...pun intended! haha :p :wiggle:

I'm glad to know that I'm not the only one that got 'Dick'd around there.
'06 Jetta GLI

RIP - '98 Jetta TDI

hiphopn
Forum Member
Posts: 105
Joined: Tue Aug 02, 2005 7:58 am
Location: 1997
Contact:

Postby hiphopn » Fri May 09, 2008 9:05 pm

diz_gti wrote:i dont think C2 makes chips for the any 2.0. i looked at the website
well my chip is for mk3 2.0t so......


Return to “VW Performance Upgrades & Tuning”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests